Herfst 2017

Mini-special: Gastvrij Griekenland

Natuurlijk kom je ze wel eens tegen; de norse taxichauffeur met dikke buik die even geen zin heeft in een praatje en ook even geen Engels verstaat. Of de ober op dat drukke terras die telkens druk is met een andere klant terwijl jij snakt naar een glas Mythos-bier. Maar door de bank genomen zijn de Grieken aardig, behulpzaam en genereus. Of je nu op Lesbos vertoeft, langs het mooie meer van Prespa wandelt of een bezoek brengt aan de oudheden in Athene. Laat dit nou net de drie locaties zijn die wij uitzochten voor deze mini-special. De spreekwoordelijke Griekse gastvrijheid spat van de pagina’s. Geniet nog eens na als je er bent geweest, of verkneukel je op het boeken van een nieuwe reis naar jouw geliefde bestemming.

Het herfstnummer ligt omstreeks 26 september in de winkel.

Bestel het laatste nummer in onze kiosk of neem een abonnement.