Met Silverjet Vakanties naar Griekenland

Zorgeloos genieten in Griekenland van een heerlijke stedentrip, een korte vakantie of een relaxte strandvakantie? Daarvoor moet u bij Silverjet Vakanties zijn. Al meer dan 20 jaar selecteren wij het beste wat de wereld u te bieden heeft. Zo ook in Griekenland en op de Griekse eilanden.

Silverjet is een reisorganisatie voor de reiziger die kiest voor luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij garanderen onze cliënten naast een vergaande service door ons betrokken team, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie.

Uw  vakantie precies zoals u het wilt
Een verblijf in een luxe strandresort, een rondreis door één van de Griekse regio’s, een combinatiereis tussen eilanden of juist een rondreis verlengd met een strandvakantie. Het is maar net wat u wilt.
Wij van Silverjet zijn flexibel. U vertrekt wanneer u dat wilt, voor de duur die u wilt en met de vliegtuigmaatschappij en luchthaven van uw keuze

Vertel ons uw wensen
Wij hebben verschillende themahotels, die allen door onze productmanagers persoonlijk zijn bezocht. Ook onze Luxury Travel Consultants hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht, zodat zij u altijd een hoogwaardig advies kunnen geven en veelal uit eigen ervaring kunnen spreken.
Heeft u speciale wensen? Wilt u naar een hotel, waar u beslist culinair verrast zult worden? Of wilt u liever met de kinderen naar een familiehotel met veel faciliteiten voor de kleintjes en de iets oudere kids? Of heeft u de voorkeur voor een adults-only hotel? Even een weekendje golfen of wellness? Ook dat verzorgen wij graag voor u.
Laat ons weten, wat voor u een ultieme Griekenland vakantie is. Wij kennen de beste luxe hotels, de leukste bestemmingen en zorgen er voor dat u onbezorgd kunt genieten.

Silverjet Vakanties | 055 357 5597 | verkoop@silverjet.nl|

F: @silverjetvakanties | Youtube: /silverjetvakanties