Griekenland Herfsteditie 2019 is uit!

Voor deze herfsteditie van Griekenland Magazine zijn onze verslaggevers weer kriskras door Griekenland en Cyprus gereisd, van het vasteland tot de feeërieke eilanden. Langs de Bulgaarse grens zwerven we in Thracië door het Dasoswoud, het laatste oerwoudwonder van Europa, en wandelen van minaret naar kruiskerk op de hellingen van de Rodopen. Op het schiereiland Pilion nemen Fred en Joke Dijkstra ons mee naar hun huis in het dorp Kala Nera, een absolute droomplek. Muziek maakt deel uit van het dagelijkse leven op Kreta. We gaan op zoek naar de ziel van Kreta: over lyra’s, mantinades en hartstocht. Eilandspringen, daar zijn de Saronische eilanden bij uitstek geschikt voor. Ze liggen dichtbij het vasteland en Athene, hebben ween rijke historie en zijn stuk voor stuk juweeltjes. Dit is de zee van koning Saron. Ben je meer geïnteresseerd in vlinders? Dan nemen we je mee naar het groene hart van Rhodos. Of zoek je eerder een vakantie ‘op niveau’? Dan is Santorini een aanrader. Alhoewel, al snel blijkt dat Santorini veel meer is dan een jetset eiland! En in deze editie aandacht voor De Beste Griek 2020. Het is alweer de vierde editie van de wedstrijd De Beste Griek, waarbij we op zoek gaan naar het beste Griekse restaurant in Nederland en Vlaanderen. Dit is de aftrap, die zal uitmonden in de uitslag van de wedstrijd in de voorjaarseditie van volgend jaar.

Griekenland Magazine is vanaf 20 september 2019 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel en via www.reisbladenkiosk.nl
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus val. Kijk maar eens op: www.griekenland-magazine.nl/abonnement.