In deze editie onder andere:

Rhodos

Het oude Rhodos-stad, de vele idyllische baaitjes, de opgravingen bij Kámiros en het schilderachtige witte dorpje Lindos. Het zijn zomaar enkele van de hoogtepunten die in geen enkel reisboek over Rhodos ontbreken. Maar er is meer: het eiland kent een schitterende natuur. Griekenland Magazine trok door het groene hart van Rhodos.

Thracie

Zwerven door het Dasoswoud, het laatste oerwoudwonder van Europa, met de boswachter roofvogels spotten in het Dadiawoud, fluistervaren door de delta’s van de Nestos en de Evros, wandelen van minaret naar kruiskerk op de hellingen van de Rodopen, waar meer dan honderdduizend moslims wonen, samen met Pomakken en christenen; allemaal Grieken.

De Beste Griek 2020

Dit is alweer de vierde editie van de wedstrijd De Beste Griek uitgeschreven door Griekenland Magazine. Als onafhankelijk blad maken we ons sterk voor een goede kwaliteit van de Griekse restaurants in Nederland en Vlaanderen. De wedstrijd moet worden gezien als een stimulans aan de koks en restaurateurs om de Griekse keuken naar een hoger plan te tillen. Op dit moment hebben de lezers hun favoriete Griekse restaurant genomineerd en op basis daarvan is een longlist samengesteld van ruim 30 restaurants. Bij de hoogst genomineerden gaat de jury op bezoek en brengt dan een shortlist van 5 restaurants uit waarop de lezers kunnen stemmen. De winnaar zal bekendgemaakt worden in de voorjaarseditie 2020 van Griekenland Magazine.
Voor de tussenstand kijk je op Facebook Griekenland Magazine.
We houden je op de hoogte!

Meer informatie vind je op de pagina De Beste Griek.