Nieuwe wintereditie Griekenland Magazine is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar!

We beginnen in de nieuwe wintereditie van Griekenland Magazine zeer smaakvol met de voortgang van de wedstrijd De Beste Griek 2020, waarbij we op zoek gaan naar het beste Griekse restaurant in Nederland en Vlaanderen. Na de aftrap in de vorige editie zijn we nu aanbeland bij de shortlist van beste restaurants, die zal uitmonden in de uitslag van de wedstrijd in de voorjaarseditie van volgend jaar. Kortom, het begint er zo langzamerhand om te spannen waar je het beste in Nederland en Vlaanderen een vorkje kunt prikken voor het lekkerste Griekse eten.

Maar er is nog zoveel meer te lezen. Trouwen in Griekenland, een huis bouwen in Griekenland en wandelen door Griekenland. Het kan niet op in deze editie waarmee we de lezer de winter insturen. Lekker lezen en genieten, ter voorbereiding op je vakantie of gewoon om lekker bij weg te dromen. Waar gaan we heen? Onder meer naar Kreta, Rhodos, Peloponnesos, Athene en Chalkidiki.

Lees en geniet en vergeet niet te stemmen op De Beste Griek 2020. Tot in de lente!

Griekenland Magazine is vanaf 13 december 2019 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel en via www.reisbladenkiosk.nl
Ook kun je een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerste bij je in de bus val. Kijk maar eens op: griekenland-magazine.nl/abonnement.