Wonderlijke autoritten op Kreta

13 maart 2020

Als je aan Kreta denkt, kun je niet om de vanzelfsprekende gastvrijheid heen die uitgaat van de bevolking in de dorpjes, zowel in de bergen als aan de kust. Onderweg is het genieten van de miljoenen olijfbomen die het eiland rijk is en de bergzichten met kuddes schapen en geiten. Beslist even stoppen om de idyllische kerkjes en historische kloosters te bezoeken. En tussen de middag je tegoed doen aan de gezonde Kretenzische keuken bij een van de talrijke familietavernes op het eiland. Of cultuur opsnuiven in de sfeervolle steden en op de archeologische sites. En niet te vergeten de al dan niet afgelegen paradijselijke stranden.

Bij Voyager Car Rentals in Rethymnon boek je je auto met een all risk verzekering zonder eigen risico. Daphne van der Staak en haar collega’s helpen graag met het kiezen van een auto, motor, scooter of een Voyager quad avontuur. Inclusief info over excursies en de persoonlijke favoriete plekjes van de medewerkers.

Voor meer informatie: www.voyagerincrete.gr.