Moeilijke tijden

18 maart 2020

Het zal niemand ontgaan zijn dat het coronavirus hard toeslaat in de wereld. Ook in Nederland, België, Griekenland en Cyprus. Griekenland Magazine wil graag met u delen dat reizen naar onze favoriete landen inmiddels sterk ontraden wordt, en wellicht in de nabije toekomst zelfs niet toegestaan is. In Griekenland en Cyprus zijn ongeveer dezelfde maatregelen genomen als in Nederland en België. Het niet kunnen reizen naar onze geliefde landen is erg vervelend voor ons, maar voor de mensen in Griekenland en Cyprus is het instorten van het toerisme een regelrechte economische ramp. Naast alle persoonlijke leed dat het virus ook in deze landen aanricht.

Wat we kunnen doen is ons zoveel mogelijk aan de regels houden en hopen dat deze ellende snel voorbij is, maar we kunnen ook nog iets anders doen: onze Griekse en Cypriotische vrienden en kennissen die velen van ons ongetwijfeld hebben, een hart onder de riem steken middels een mailtje of telefoontje.

Griekenland Magazine wenst u en uw dierbaren veel gezondheid toe de komende tijd.

En in de tussentijd blijven wij schrijven over Griekenland en Cyprus. We zouden ook niet anders willen.