Greecefromhome

We missen natuurlijk allemaal (het reizen naar) Griekenland in deze barre tijden. Dat beseft ook het Griekse ministerie van toerisme, en daarom hebben de Grieken een online-platform opgezet onder de naam GreeceFromHome. Via dit platform wil de Griekse overheid uitdrukken dat we vooral binnen moeten blijven de komende tijd, maar dat we desondanks, of juist wel daarom, nog wel virtueel kunnen genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft.

Wie naar de site www.greecefromhome.com gaat, wordt verder geleid naar Youtube-filmpjes over van alles en nog wat over het goede Griekse leven. Van Griekse koffie maken, wijnproeven, zingen met de nationale opera, tot aan mooie beelden van reisbestemmingen. Rechtstreeks naar Youtube en dan greecefromhome intypen kan natuurlijk ook

Op die manier blijven we veilig thuis, maar toch in contact met ons mooie Griekenland.