Nieuwe herfsteditie Griekenland Magazine 2020 is verschenen!

Het zal voor vele Griekofielen de afgelopen zomer een lastig dilemma zijn geweest: gaan we wel of niet naar Griekenland en Cyprus. Een begrijpelijk dilemma ook, want de afweging was vaak niet eenvoudig. In het vliegtuig of de auto stappen en naar Hellas afreizen, of toch maar thuis blijven en de leukste tijd van het jaar op een camping op de Veluwe of aan het strand van Oostende doorbrengen? Zo ongeveer zal het ongetwijfeld hebben gezeten tussen de oren bij de lezers van Griekenland Magazine. We kunnen op dit moment weer reizen naar Griekenland en Cyprus, weliswaar met coronatesten en extra formulieren in de hand. Maar het betekende in ieder geval weer dat Griekenland en Cyprus weer een stukje dichterbij kwamen.

In deze editie van Griekenland Magazine komen beide landen sowieso dichtbij, want we voeden het vakantiegevoel weer volop, met inspirerende artikelen over Griekse en Cypriotische bestemmingen. Deze keer over kosmopolitisch Aegina, de krakers van Kos-stad, de ridders van Rhodos, de ‘smeerpoets’ van de historische trein in Pilion, het sfeervolle Kreta, het fraaie nationale park Parnitha in de achtertuin van Athene en Cypriotische lekkernijen. En niet te vergeten natuurlijk weer heerlijke columns uit onder meer Corfu en Kreta waar het Griekenland ‘gevoel’ vanaf spat.

Parnitha

De nieuwe herfsteditie 2020 van Griekenland Magazine is vanaf 11 september 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen. Griekenland Magazine is ook (zowel de papieren versie als de digitale versie) te bestellen via onze webshop: www.reisbladenkiosk.nl. Ook oudere edities zijn hier verkrijgbaar. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.

Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus of de app, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement (zowel de papieren versie als de digitale versie) afsluiten: www.griekenland-magazine.nl/abonnement.