Nieuwe voorjaarseditie Griekenland Magazine 2020 is verschenen!

In de nieuwe voorjaarseditie van Griekenland Magazine wordt smaakvol afgetrapt met de uitslag van de wedstrijd De Beste Griek 2020. Maar ook de Cypriotische keuken wordt niet vergeten met het kookboek van Georgina Hayden, inclusief natuurlijk een heerlijk recept. Het spreekt voor zich dat we in de nieuwe editie veel aandacht besteden aan het ‘goede leven’ in Griekenland.

Kloosters(02A)_600
Maar natuurlijk reizen we ook af naar allerlei mooie bestemmingen. Op het eiland Kalymnos focussen we op de fameuze sponsduikers. Op Corfu gaan we ondergronds met de Nederlandse speleoloog René van Vliet, die de grotten hier in kaart brengt. Bij het gebied ten zuiden van Rethimnon op Kreta duiken we het klooster in, in het bijzonder bij twee bijzondere kloosters: Arkadi en Preveli. In Pilion treden we in de voetsporen van Theophilos Hatzimihail, de Griekse Vincent van Gogh. Maar ook trekken we de wandelschoenen aan voor Zakynthos en nationaal park Olympus.

In Rhodos-stad gaan de wandelschoenen weer uit en flaneren we door de heerlijke historische binnenstad. Maar er is ook nog ruimte voor een serieuze noot, want in het boek Het verdriet van Griekenland kijkt Frederiek Lommen terug op de financiële, politieke, sociale en humanitaire crisis.

De nieuwe voorjaarseditie van Griekenland Magazine is vanaf 13 maart 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel en via www.reisbladenkiosk.nl.

Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus valt. Kijk maar eens op: https://wp.griekenland-magazine.nl/abonnement/.