Nieuwe wintereditie Griekenland Magazine 2020 is verschenen!

Het is voor vele Griekofielen steeds een lastig dilemma: gaan we wel of niet naar Griekenland en Cyprus. De reisadviezen verkleuren regelmatig van geel (let op, veiligheidsrisico’s) naar oranje (alleen noodzakelijke reizen) en weer terug. Het is allemaal niet even duidelijk. Maar de liefde voor Griekenland en Cyprus is er beslist niet minder om geworden en in deze editie van Griekenland Magazine komen beide landen sowieso dichtbij, want we voeden het vakantiegevoel weer volop, met inspirerende artikelen over Griekse en Cypriotische bestemmingen.

Lefkas
Lefkas

Deze keer gaan we op zoek naar de vijftig tinten blauw van de paradijselijke stranden van Lefkas. Dromen we van Samos en het Griekse leven in Posidonio. Gaan we op zoek naar twee wat ongebruikelijke, maar boeiende wijken in Athene: het chique Kolonaki en het alternatieve Exarcheia. Wandelen we in de tuin van Aphrodite in Cyprus en leren dat al dat haastige gedoe nergens goed voor is. Een overvloed aan pittoreske weggetjes en verborgen schapenpaadjes maken het tot een paradijs voor wandelaars en nodigt uit tot onthaasten. In de serie over Griekse nationale parken deze keer aandacht voor Ainos, de (t)rots van Kefalonia.

Ainos
Ainos

Naast de reisreporages natuurlijk ook weer heerlijke columns uit onder meer Corfu en Kreta waar het Griekenland ‘gevoel’ vanaf spat, een heerlijk Cypriotisch recept, de boekenrubriek en tot slot nog een interview met auteur, historicus en professor Adrian Goldsworthy over de presentatie van zijn prachtige boek Philippus en Alexander. Kortom, weer heerlijk veel Griekenland en Cyprus om de komende drie maanden mee te kunnen overbruggen.

Griekenland Magazine is vanaf 4 december 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via www.reisbladenkiosk.nl.
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus val. Bovendien is dit ook nog eens goedkoper. Kijk maar eens op:
www.griekenland-magazine.nl/abonnement.

Athene
Athene