Griekenland in je achtertuin

Iedere dag een mediterraan Griekenland-gevoel krijgen in ons kouwe kikkerlandje door alleen maar uit je raam te kijken. Het kan gewoon met een tuin die is ontworpen en aangelegd door Dionysios Sofronas van Aardoom Hoveniers in Ridderkerk. Eigenaar Dionysios Sofronas, zelf van Griekse afkomst, haalt zijn inspiratie uit de omgeving op Peloponnesos, het grootste schiereiland van Griekenland. Dionysios weet als geen ander hoe hij een tuin met mediterrane sferen kan creëren.

Griekse Tuinen

“Met een Griekse tuin halen we kortgezegd de mediterrane sfeer van Zuid-Griekenland naar Nederland. Zodat mensen iedere dag dat fijne vakantiegevoel kunnen ervaren. 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Door de juiste keuzes te maken, is het heel goed mogelijk om Griekse beplanting in Nederland te laten floreren. Wij als Aardoom Hoveniers, met mij als directeur met Griekse wortels, hebben daarvoor de kennis in huis. Met typisch Griekse elementen zoals flagstones, brokken natuursteen, een pergola met druiven en schaduwdoek en nog veel meer karakteristieke details, maken we een perfecte Griekse tuin”, aldus Dionysios.

Om je voor de aanleg van je tuin een goed beeld te geven van hoe je Griekse tuin er uit komt te zien, maakt Dionysios een 3D tuinontwerp. In de video op hun website zie je een voorbeeld, zodat je exact weet wat je te wachten staat.

Griekse Tuinen

Voor meer informatie:

aardoomhoveniers.nl/specialisaties/griekse-tuin

aardoomhoveniers.nl/over-aardoom