Nieuwe herfsteditie Griekenland Magazine 2021 is verschenen!

Reizen naar Griekenland en Cyprus is weer volop mogelijk, zoals we zelf ook al hebben kunnen ondervinden. In de nieuwe editie van Griekenland Magazine nemen we u weer mee naar de mooiste plekjes. Wat staat er allemaal op het programma in deze nieuwe herfsteditie?

We reizen af naar Paros, een juweel van een eiland in de Egeïsche Zee. In het ruige en afwisselende landschap van Kythira, gelegen ten zuiden van de Peloponnesos, gaan we op zoek naar de herfstactiviteiten van dit kleine, maar fijne eiland: wandelen, luieren of een handje helpen met de olijvenplukkers.

Kythira
Kythira

Wie het over Hydra heeft, bedoelt vaak Hydra-stad. Op dat stadje na, is er weinig op het eiland, het is er leeg en kaal. Hydra leent zich dan ook beter voor wat slenteren in het charmante hoofdstadje door stille, steile straatjes.

Hydra
Hydra-stad

Van Corfu kunnen we maar geen genoeg krijgen. Dit keer bezoeken we Paleokastritsa op het oostelijk deel van Corfu. Maar vergeet niet om naast deze toeristische trekpleister ook een bezoek te brengen aan het nabijgelegen dorpje Lakones. In de serie Griekse nationale parken deze keer aandacht voor Kaap Sounion, heiligdom van Poseidon.

Lakones
Lakones

Maar er is méér dan reisreportages. Het gaat ook om het Griekenland ‘gevoel’. Daarom in deze herfsteditie weer veel ruimte voor columns en rubrieken die het Griekenland ‘gevoel’ treffend verwoorden en verbeelden. Onze columnisten schrijven daarbij, vaak vanuit Griekenland zelf, over van alles en nog wat dat de Griekse ziel raakt. Voeg daarbij de rubrieken over eten, natuur en de taal, en het blad is compleet. Kortom, weer heerlijk veel Griekenland en Cyprus om de komende drie maanden mee te kunnen overbruggen.

De nieuwe herfsteditie van Griekenland Magazine is vanaf 10 september 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl
Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? Je kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.griekenland-magazine.nl/abonnement.