Nieuwe zomereditie Griekenland Magazine 2020 is verschenen!

De planning van vele vakanties naar Griekenland en Cyprus viel vanwege het coronavirus in duigen. Ineens konden alle zonnige plannen voorlopig de ijskast in. Dit jaar geen Corfu, Kreta of Paphos, het wordt een verloren zomer. Of toch niet? Kunnen we mede dankzij de succesvolle Griekse en Cypriotische aanpak van de coronacrisis toch op reis naar onze geliefde bestemmingen? Als er op korte termijn geen hele gekke dingen gaan gebeuren, kan dat inderdaad! Maar waar naartoe?

De nieuwe zomereditie van Griekenland Magazine staat weer vol met mooie reisbestemmingen die de bezoeker straks weer met open armen zullen willen ontvangen. Op het sfeervolle Kos gaan we op zoek naar de bergdorpen.
Ook op Samos gaan we deze keer ‘de hoogte in’ en beklimmen de Kerkis, de hoogste berg van het eiland.


Kastoria staat bekend als de stad van beren, bont en Byzantijnse kerkjes. Frederiek Lommen ging op onderzoek of deze clichés kloppen. Dat Kreta een veelzijdig eiland is, weet de doorgewinterde Griekofiel natuurlijk al lang. Maar ook voor jongeren is het een eiland waar veel te zien en te doen is. Hoewel Kreta vaak als feesteiland voor de jeugd wordt gezien, ontdekten twee Vlaamse jongeren, dat Kreta voor jongeren veel meer is dan Oh Oh Cherso.

De Olympische Zomerspelen in Tokio zijn opgeschort, een goed moment om dan maar eens in de vergeten Zappas Spelen te duiken. Een onvervalst stukje Griekse geschiedenis. Maar er komen in de zomereditie nog meer bestemmingen aan de orde, en niet te vergeten de nodige columns waar het Griekenland ‘gevoel’ vanaf spat.

De nieuwe zomereditie 2020 van Griekenland Magazine is vanaf 12 juni 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op
vindverkooppunten.

Griekenland Magazine is ook (zowel de papieren versie als de digitale versie) te bestellen via onze webshop: www.reisbladenkiosk.nl. Ook oudere edities zijn hier verkrijgbaar.

Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus of de app, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement (zowel de papieren versie als de digitale versie) afsluiten: www.griekenland-magazine.nl/abonnement.