Maak kennis met GreekOlife

Alles draait bij GreekOlife om de liefde voor Griekenland. Om haar historie, haar natuur. Maar vooral ook om haar hoge kwaliteit olijfolie. Biologische olijfolie. Deze liefde willen we delen. We bieden, niet eerder ontdekte, Griekse producten van een superieure kwaliteit aan op de Nederlandse markt.

GreekOlife
Oprichters van GreekOlife Sander Verberk & Willem Jan Poelman

Medeoprichter van GreekOlife, Sander Verberk: “Tijdens onze reizen naar Griekenland zijn we altijd op zoek naar bijzondere producten en verhalen. Op deze manier selecteren wij, op geheel persoonlijke wijze, de beste en meest exclusieve producten.”

“De directe samenwerking tussen GreekOlife en Griekse partners zorgt er voor dat er geen onnodige schakels in de keten zitten. Hierdoor kunnen we ook onze prijzen eerlijk houden. Voor onze klanten, maar ook voor onze partners.”

Sander Verberk: “Neem het voorbeeld van onze award-winning olijfolie Euphoria van het Ionische eiland Kefalonia. We zijn in contact geraakt met Stefanos Kourkoulakos, de producent van Euphoria.

Eenmaal aan de keukentafel bij Stefanos en zijn vrouw Loukia was er gelijk een klik. Stefanos en Loukia produceren een unieke olijfolie op een sprookjesachtige locatie. Deze smaakvolle olijfolie verkochten zij tot voor kort alleen via lokale winkeltjes op het eiland. Een samenwerking en vriendschap kwam snel tot stand. En nu bieden wij deze bijzondere olijfolie exclusief aan op de Nederlandse markt”.

“Elke GreekOlife producent heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Ze maken hun producten op traditionele wijze, met veel respect voor het verleden, maar bovenal met diep respect voor de natuur. De passie waar mee zij hun product produceren en hoe trots zij hun verhaal vertellen, dat is onze missie. Met diezelfde passie hun verhaal vertellen.”

GreekOlife

Nieuwsgierig geworden naar onze GreekOlife olijfolie Euphoria? Bestel vandaag nog jouw fles op www.greekolife.nl

Foto’s: GreekOlife.