Nieuwe wintereditie Griekenland Magazine 2021 is verschenen!

Reizen naar Griekenland en Cyprus is weer volop mogelijk, zoals we als redactie ook al hebben kunnen ondervinden. In de nieuwe wintereditie van Griekenland Magazine nemen we u weer mee naar de mooiste plekjes.

Naar Corfu reizen we deze keer af met een verrassende invalshoek: we treden in de voetsporen van The Durrells in Corfu, een charmante feelgood-televisieserie waarin het prachtige Corfu een ware sterrenrol vervult.

Durrells

Syros, het hoofdeiland van de Cycladen, bruist het hele jaar door van leven. Dat heeft het vooral te danken aan haar hoofdstad Ermoupoli, samen met het eiland zelf een geliefde woon- en vakantieplek voor tout le monde.

Syros

Samen met Kreta kan Naxos prat gaan op de oudste beschaving in Europa. Je struikelt er over de verhalen uit de Griekse mythologie en dat is precies wat we doen in deze reportage.

Naxos

Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland, gaan we fietsend en wandelend verkennen en ontdekken dat Thessaloniki een swingende metropool is in een eeuwenoud decor.

En tot slot bezoeken we het nationaal park Prespa, het drielandenpunt van Griekenland

Prespa

Maar er is méér dan reisreportages. Het gaat ook om het Griekenland ‘gevoel’. Daarom in deze wintereditie weer veel ruimte voor columns en rubrieken die het Griekenland ‘gevoel’ treffend verwoorden en verbeelden. Onze columnisten schrijven daarbij, vaak vanuit Griekenland zelf, over van alles en nog wat dat de Griekse ziel raakt. Voeg daarbij de rubrieken over eten, natuur en de taal én allerlei mooie winacties voor de lezers, en het blad is compleet. Kortom, weer heerlijk veel Griekenland en Cyprus om de komende drie maanden mee te kunnen overbruggen.

De nieuwe wintereditie van Griekenland Magazine is vanaf 3 december 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl
Ook kunt u een abonnement nemen, zodat de nieuwste editie als eerst bij u in de bus val. Kijk maar eens op: www.griekenland-magazine.nl/abonnement.